marți, 6 mai 2014

Atunci cand goana dupa senzational te lasa fara scrupule

Nu stiu cati dintre voi mai urmariti emisiunea lui Maruta de la ProTV. Eu am incetat s-o mai urmaresc din momentul in care s-a transformat dupa modelul raposatei OTV intr-un circ ieftin cu pretentii de senzational. Cocalari, pitipoance, parveniti si alti penibili au devenit invitatii permanenti ai lui Maruta. Si cand ai astfel de invitati, senzationalul face si el inevitabil parte din decor. Dar din pacate vorbim despre un senzational ieftin si de prost gust, pe care Maruta tot incearca sa ni-l vanda ca divertisment de calitate.
Ultimul subiect amplu dezbatut de emisiunea lui Maruta (am aflat asta din stirile de pe net) este despre cuplul de penibili Oana si Viorel Lis (alte vedete marca La Maruta). Si cum era de asteptat., cand ai invitat asemenea "vedete", regulile dupa care ar trebui sa decurga o emisiune cu staif (asa cum se pretinde "La Maruta") nu mai au niciun fel de importanta. Dar, DA, a fost senzational - Oana Lis s-a apucat sa povesteasca  despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit la 15 ani, de parca era la psiholog si nu intr-o emisiune, la ora de maxima audienta. Asa ca domnu' Maruta s-a ales cu o binemeritata amenda din partea CNA-ului in valoare de 70 000 lei.
Numai ca se pare nu este singura abatere pentru care a fost penalizat. CNA-ul nu a vazut cu ochi buni nici una dintre farsele de doi bani ale "super-realizatorului" de emisiuni Maruta, care i-a fost făcută lui Mircea N. Stoian.
Pana la urma nu trebuie sa-l blamam pe Maruta pentru ce s-a intamplat. Asta este "valoarea" lui.
Ramane la latitudinea noastra daca ne coboram la nivelul lui sau schimbam canalul.
Vedeti stirea de pe gandul.info AICI

Niciun comentariu: