marți, 6 mai 2014

Este Iadul inghetat ? ... sau fierbinte ?

 Iata ce a raspuns un student al Universitatii din Arizona la urmatoarea intrebare: Este iadul exoterm (cedeaza caldura) sau este endoterm (absoarbe caldura) ?

R: Mai intai ar trebui sa stim modul in care masa Iadului se modifica in timp. De aceea avem nevoie sa stim cate suflete ajung in Iad si cate il parasesc, ceea ce este putin probabil. Cred ca putem considera ca odata ajuns in Iad, un suflet nu mai pleaca de acolo. Pentru a afla cate suflete ajung in Iad haideti sa vedem ce zic diferitele religii care exista astazi in lume.
Majoritatea religiilor afirma ca daca nu esti un adept al religiei lor, vei ajunge in Iad. Deoarece exista mai mult de o religie care afirma asta si fiecare om nu este adeptul decat a unei singure religii, putem spune ca toate sufletele ajung in Iad. Luand in calcul rata nasterilor si a deceselor pe Pamant, putem concluziona ca numarul de suflete din Iad creste exponential. Si tinand cont de legea lui Boyle, volumul Iadului trebuie sa se modifice odata cu cresterea numarului de suflete din el.
Asta inseamna ca avem doua variante:
1. Viteza de crestere a volumului Iadului este mai mica decat viteza cu care sufletele ajung aici, ceea ce duce la cresterea presiunii si a temperaturii pana la explozia Iadului;
2. Viteza de crestere a volumului Iadului este mai mare decat viteza cu care sufletele ajung aici, ceea ce duce la scaderea presiunii si a temperaturii pana la inghetarea Iadului;

Deci, care sa fie varianta corecta?

Daca acceptam axioma colegei mele Teresa atunci cand eram in anul intai - O sa inghete Iadul inainte de a ma culca cu tine ! - si luand in considerare faptul ca tocmai m-am culcat cu ea noaptea trecuta - atunci varianta 2 trebuie sa fie corecta, ceea ce inseamna ca Iadul este exoterm si deja este inghetat bocna. Corolarul acestei teorii este ca atat timp cat Iadul a inghetat, inseamna ca nu mai primeste suflete, deci toate sufletele ajung in Rai, ceea ce dovedeste existenta unei fiinte divine.
Asta explica si de ce, noaptea trecuta, Teresa striga mereu " Dumnezeule !".

sursa: www.trueactivist.com

Niciun comentariu: